Bedrifts tilbud

Tilbake til tjenester

Bedrifts tilbud

For økt trivsel og redusert sykefravær, kan en fysioterapeut tilby forskjellige helsetiltak for å oppnå dette. Skipper Fysioterapi kan tilby alt fra ergonomisk veiledning på kontorplassen til terapeutisk massasje og/eller pausetrim. Dette vil bidra til et godt arbeidsmiljø og øke effektivitet og motivasjon hos de ansatte!

Vi kan tilby pausetrim, foredrag, terapeutisk massasje, individuell behandling og kontorergonomi; kartlegging og veiledning tilpasset utfordringer ved din bedrift.

Pausetrim er en super og effektiv måte å holde de ansatte aktive på i en travel hverdag i tillegg til at de kan få informasjon og tips av en fagperson, om dette så gjelder dagligdags trening/øvelser eller ergonomi på kontoret. Gruppetimen inneholder gjennombeveging av små og store ledd (med god kunnskap om typiske situasjonsrelaterte plager i bakhånd), samt enkle styrkeøvelser. Alle kan delta og en trenger ikke skifte tøy for å gjennomføre timen.

Fysioterapeuten kan holde foredrag (på norsk eller engelsk) om temaer som ergonomi, viktigheten av aktivitet i hverdagen, vanlige kontorplager og forebygging av disse, etc.

Individuell behandling og terapeutisk massasje kan foregå på et ledig rom on-site, hvor terapeuten har med behandlingsbenk, nåler, og div utstyr. Hvorvidt bedriften eller de ansatte gjør opp hver for seg er opp til dere.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om et skreddersydd tilbud for deg og dine ansatte.