Trimgrupper og kurs

Tilbake til tjenester

Turgrupper med utendørs styrketrening

I turgruppene setter vi fokus på kondisjon OG styrke. Her kan du hente inspirasjon og tips til å trene på en annen måte - utendørs! Bli med på kjekk, sosial og effektiv trening!

I første omgang holder går vi tur runst i Eiganesområdet og bruker utendørapparatene rett utenfor Skipper Worse. Med tiden varierer vi ruten (f.eks. til Mosvannet)

Øktene blir rundt 45 minutter hver gang. Programmet går over 6 uker, èn gang i uken. Minimum 4 påmeldinger før oppstart. Se Tjenester - Prisliste for gjeldende priser.

Rygg/skulder/kne/balanse grupper

Ved interesse oppretter vi egne kursgrupper for forskjellige plager. I hver av disse gruppene holder vi fokus på det aktuelle problemområdet. Her kan du få veiledning til gode og effektive øvelser både for å redusere plager og øke styrken og bevegeligheten din.

Gruppene vil holdes i treningssalen på Skipper Worse med økter på ca 45 minutter. Hvert kursprogram går over 6 uker, èn gang i uken. Minimum 5 påmeldinger før oppstart. Se Tjenester - Prisliste for gjeldende priser.Ta kontakt for å melde deg på!